vb&t Projectmanagement trots op 2018

Winnaar beste vastgoedmanager wonen en kantoren

vb&t Groep richting Randstad!

Succes vieren we samen!

2017 bestond voor vb&t uit vele hoogtepunten. Zoals het 50-jarig bestaan dat we samen goed gevierd hebben, de oprichting van vb&t Verzekeringen en het behalen van de AFM- vergunning, de verkoop en verhuur van ca. 3900 woningen, de beheerportefeuille die met 40% gegroeid is, het verduurzamen van diverse Verenigingen van Eigenaars, de realisatie van unieke bouwprojecten door heel Nederland, flinke groei van ons brandveiligheidsteam en een forse uitbreiding van het werkgebied in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland.

Prestaties die wij uitsluitend door samenwerking en inzet van velen hebben kunnen waarmaken. Dank daarvoor!

Ben je ook zo benieuwd naar deze projecten?
Bekijk dan het onderstaande filmpje!

Terugblik op een geslaagd marathon weekend!

Afgelopen weekend hebben we met een dertigtal collega’s en relaties deelgenomen aan de Marathon Eindhoven 2017. De deelnemers hebben de afstand van 10KM en 21,1KM gelopen.
Het evenement was dit jaar verdeeld over de zaterdag en zondag en daarom kleiner van opzet maar zeker niet minder gezellig. Iedereen heeft wederom een top prestatie geleverd! Met hulp van alle vrijwilligers en deelnemers hebben we kunnen genieten van een sportief en gezellig Marathon weekend!

Renovatie diverse woonboulevards

In de nieuwsbrief van april 2016 informeerden wij u al over de voorgenomen renovatie van de Woonboulevard Piet Klerkx te Waalwijk. Net voor Kerstmis 2016 is de eerste fase – Piet Klerkx – afgerond en de renovatie van de tweede en laatste fase – onder andere WoonExpress – is in volle gang. Deze fase zal in oktober 2017 opgeleverd worden. Het geheel vernieuwde terrein wordt nog voor het einde van het jaar opgeleverd.

vb&t Projectmanagement heeft voor de Woonboulevard Waalwijk het complete projectmanagement verzorgd, van de initiatieffase tot aan de oplevering. Inmiddels hebben we zo veel ervaring met zowel retail als met de ontwikkeling van nieuw- en verbouwprojecten dat we niet alleen het proces managen, maar ook echt meerwaarde kunnen bieden aan het ontwikkelen van een goede woonboulevard.

De Woonboulevard Waalwijk is eigendom van De Mandemakers Groep (DMG), bekend van de diverse keukenwinkels maar ook de diverse meubelformules (zoals Piet Klerkx en WoonExpress). We mogen DMG alweer ruim tien jaar tot een van onze vaste, en zeer gewaardeerde, opdrachtgevers rekenen. De heer Mandemakers gaf ons laatst de volgende referentie: “Inmiddels hebben wij al diverse projecten door vb&t Projectmanagement B.V. naar onze volle tevredenheid uit laten voeren. De betrouwbare en persoonlijke samenwerking is hierbij voor ons van grote meerwaarde.”

Mooier kunnen wij ons niet wensen. Belangrijk voor ons is ook dat hierin twee van de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf naar voren komen. Betrouwbaar en Persoonlijk: dat is de manier waarop vb&t Projectmanagement B.V. projecten aanpakt.

Ontwikkeling nieuw Hoofdkantoor TMC op High Tech Campus

Vb&t Projectmanagement is in december 2016 gevraagd het projectmanagement op zich te nemen voor de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van TMC op de High Tech Campus te Eindhoven. De uitdaging bij dit project was (en is nog steeds) de korte doorlooptijd. Het gebouw moet eind 2017 gereed zijn en toen het project in december 2016 startte, was er enkel het eerste schetsontwerp van Pauwert Architectuur uit Eindhoven. Samen met de ontwerpteampartners Deerns, Tielemans, Royal HaskoningDHV en Juurlink [+] Geluk hebben we het plan in een recordtempo en in goede afstemming met TMC doorontwikkeld tot vergunningsstukken (januari 2017) en aanbestedingsstukken (februari 2017).

Inmiddels zijn de geselecteerde aannemers (Strukton Van Straten en Hoppenbrouwers) volop bezig met de uitvoering en staat de oplevering eind 2017 gepland.

Dit project toont aan dat ook in de huidige hectische tijd, waarin adviseurs en aannemers het weer druk krijgen en levertijden oplopen, met het juiste team, de juiste instelling en de inzet van alle betrokkenen onmogelijk geachte dingen mogelijk gemaakt kunnen worden.