Dit zijn wij

Wij stellen ons team graag aan jou voor!

vb&t Brandveiligheid & Milieu is gespecialiseerd in integrale benadering van gebouwveiligheid. Ons team gaat voor de hoogste veiligheidsgraad en laten ons eveneens leiden door economische overwegingen in combinatie met de belangen van de klant. Juist die combinatie maakt ons tot de meest effectieve partner op het gebied van brandveiligheid. Een partner die nooit genoegen neemt met standaard oplossingen, maar altijd uitgaat van optimaal resultaat.

Ons team staat je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer direct via deze knop.
Solliciteer

Dit is onze kracht

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.

Wij staan klaar om jou te helpen

Onze collega’s van vb&t Brandveiligheid & Milieu helpen jou graag verder. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kun je uiteraard contact met ons opnemen.