Renovatie/verbouwing Pathé bioscoop, Scheveningen

Categorie: Leisure
Opdrachtgever: Pathé Theatres BV
Locatie: Scheveningen
Bouwkosten: Op te vragen
Architect: Buroh
Projectomschrijving

Het project renovatie/verbouwing Pathé bioscoop te Scheveningen aan de Kurhausweg 2A te Scheveningen bestond uit de renovatie/verbouwing van in totaal 5 zalen. Gedurende de complete zalenrenovatie zijn de wandbekleding, de vloerafwerkingen en de tribune vernieuwd. Ook zijn er luxury seats (elektrische recliners) geplaatst in alle zalen. De wand- en tredeverlichting is vervangen. De speakers zijn hergepositioneerd en de speakerbekabeling is vervangen, daar waar nodig. Tevens zijn de schermdoeken vervangen, inclusief de aangepaste schermconstructies. De projectieapparatuur is behouden.

Factsheet
  • Totaal aantal zalen: 5
  • Doorlooptijd: 9 maanden
Projectduur
  • Start planontwikkeling: februari 2023
  • Start realisatiefase: mei 2023
  • Oplevering: juli 2023
Werkzaamheden vb&t

vb&t Projectmanagement heeft voor dit project vanaf de onderzoeksfase tot en met de nazorgfase het totale kosten- en projectmanagement verricht. Het project omvatte voor vb&t o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Opstellen Programma van Eisen
  • Planontwikkeling met externe adviseurs
  • Cost management
  • Selectie, prijs- en contractvorming
  • Bouwcontrole gedurende realisatie
  • Nazorg