Onze diensten

vb&t Projectmanagement richt zich op het managen van het gehele ontwikkel- en bouwproces. Voor de voortgang van het proces bepalen en/of toetsen wij samen met de opdrachtgever de uitgangspunten. Vervolgens brengen wij zorgvuldig de risico’s, tijds- en kostenconsequenties in kaart, zodat van meet af aan duidelijk is wat de uitdagingen en gevolgen van de diverse uitgangspunten zijn.

Ook de projectorganisatie wordt gezamenlijk vastgesteld. Inclusief een transparante omschrijving van de taken en verantwoordelijkheden van de diverse partijen. De projectorganisatie vormt de basis van het project en bepaalt voor een groot deel het succes daarvan.

Proces- en projectmanagement

Ons team heeft een uitgebreide expertise met het ontwikkelen en realiseren/verbouwen van gebouwen waarin diverse functies ondergebracht zijn. Daarnaast hebben we ervaring in alle aanbestedingsvormen van een traditionele aanbesteding tot de meest uiteenlopende geïntegreerde samenwerkingsvormen als een Bouwteam of Design Construct.

Onze visie ten aanzien van het gehele ontwikkel- en bouwproces voor het project betreft het ingaan op de projectaanpak, organisatie en communicatie, planning, kosten- en risicobeheersing.

Onze drive is dat het altijd beter kan! We zoeken dus altijd naar de juiste balans tijd, geld en kwaliteit.

Kostenmanagement

Vanuit onze expertise adviseren wij bij alle soorten gebouwen, zoals hoogbouw woontorens, parkeergarages, hotels, ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoorgebouwen, woongebouwen, datacentra, distributiecentra en op- en overslagbedrijven.

Huisvestingsadvies

Wij adviseren bij het opstellen van een strategisch vastgoedplan, integraal huisvestingsplan of duurzaamheidsadvies en hebben ruime ervaring in het opstellen van een Programma van Eisen. Tevens kunnen we een  locatie- en/of accommodatie onderzoek voor u uitvoeren.

Samen met opdrachtgevers, aannemers, installateurs en stakeholders zorgen wij voor een soepele realisatie van de gebouwde omgeving. Daarnaast bieden wij ondersteuning via een aantal concrete producten:

  • Haalbaarheidsrapporten
  • NEN2580 meetrapporten
  • Bouwkundige inspectierapportages
  • Programma’s van Eisen
  • Huisvestingsadviezen
  • Technische due diligence rapporten

Dit is onze kracht

Bij vb&t vindt u alle diensten onder één dak. Daarmee nemen we u alle werk en zorgen uit handen. Onze verschillende bedrijfsonderdelen weten elkaar makkelijk te vinden en stemmen hun activiteiten zorgvuldig op elkaar af. Zo bent u verzekerd van een snelle, vlotte voortgang en van het beste advies.

Belangrijker nog is onze stellige overtuiging dat vastgoed ten dienste staat van mensen en dat de mens dus in al ons doen en laten centraal dient te staan. In vb&t vindt u een betrokken partner die hecht aan een prettige, duurzame relatie.