Philips Stadion, Eindhoven

Categorie: Leisure, Sport
Opdrachtgever: PSV N.V.
Locatie: Eindhoven
Bouwkosten: € 4.500.000,– excl. btw incl. installaties
Architect: Van Aken Architecten
Projectomschrijving

vb&t heeft in opdracht van PSV de businesslounge uitgebreid en gerenoveerd. Het project bestond uit een aantal onderdelen:

  • Het uitbreiden van de tribune met een rij stoelen
  • Het verplaatsen van de glaswand bij de loges tot achter de tribunestoelen
  • Het dichtleggen van de vide en het verplaatsen van de keuken
  • Het compleet strippen van de 3e verdieping en opnieuw inrichten
  • Diverse werkzaamheden op de 2e verdieping (o.a. verplaatsen regiekamer)
Factsheet
  • Verbouwing circa 2.500 m² BVO
Projectduur
  • Start planontwikkeling: februari 2008
  • Start realisatiefase: juni 2008
  • Oplevering: augustus 2008
Werkzaamheden vb&t

vb&t Projectmanagement heeft vanaf de initiatieffase t/m de nazorgfase het totale kosten- en projectmanagement verricht. Het project omvatte o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Opstellen Programma van Eisen
  • Planontwikkeling
  • Kostenmanagement
  • Selectie, prijs- en contractvorming
  • Directievoering en toezicht gedurende realisatie