• nl
  • en
  • de

Onze Projecten

Industrie | Zorg | Kantoor | Leisure | MFC | Maatschappelijk | Onderwijs | Retail | Sport | Wonen

Industrie

Frankort en Koning, Venlo

Het project bestaat uit de nieuwbouw van kantoren en de geconditioneerde hal van Frankort & Koning. De oude locaties van kantoren en geconditioneerde bedrijfshallen, liggen te versnipperd over het veilingterrein van Fresh Park Venlo en bieden onvoldoende ruimte voor een accurate bedrijfsvoering. De nieuwbouw omvat een geconditioneerde (8 - 18 °C) logistieke hal van 30.000 m2 met koelcellen (0 - 12 °C), een kantorenvleugel en laaddocks.

Van Swaay, Schijndel

Het project (gelegen aan de Vlagheide 2 te Schijndel) bestaat uit de nieuwbouw van een productieloods, tank-, wasplaats, de uitbreiding van het hoofdkantoor en de restauratie van de bestaande verduurzamingshal en het kantoorgebouw.

Fresh Park, Venlo

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor logistieke hal 10.00 m2 BVO; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering, bedrijfsmiddelen en terreininrichting

vb&t Projectmanagement heeft een aantal opeenvolgende jaren samen met Fresh Park Venlo (het voormalige ZON Vastgoed) aandacht besteed aan haar bestaande gebouwenbestand. De projecten varieerden van groot onderhoud aan gebouwen tot verbouwingen en uitbreidingen voor haar gebouwgebruikers (huurders). Projecten van verschillend formaat en verschillende wijze van aanbesteding. Zowel traditioneel als Turn Key.

Hoofdkantoor Langfruit, Venlo

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw kantoor 700 m2 BVO. Inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering, bedrijfsmiddelen en terreininrichting.

Het project gelegen op Freshpark Venlo bestaat uit de nieuwbouw van het hoofdkantoor en de logistieke hal van Langfruit Fruit & Vegetables. Het gebouw omvat een geconditioneerde (8 - 18 °C) logistieke hal met negen koelcellen (0 - 12 °C) en kantoor.

KUHN, Geldrop

Totale project-, kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw productiehal 16.500 m2, shippinghall 2.500 m2, lakstraat 8.500 m2, 12 ha. herinrichting terrein en renovatie bestaande hal

Voor Kuhn Geldrop B.V. heeft vb&t Projectmanagement in de periode augustus 2012 tot augustus 2015 een complete metamorfose van het bestaande bedrijfsterrein begeleid. Vanaf de projectontwikkeling tot en met de realisatie van diverse nieuwbouwen, renovaties en een compleet nieuw stuk terrein.

Hoofdkantoor Galvano, Eindhoven

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw kantoor 300 m2 BVO en logistieke hal 10.000 m2 BVO

Het project (gelegen aan de Hurksestraat te Eindhoven) bestaat uit de nieuwbouw van een kantoor en een logistieke hal voor Galvano, een landelijk opererende leverancier van badkamers. De nieuwbouw omvat een logistieke hal van 10.000 m² met een logistiek vloer op 8 m hoogte en een kantorenvleugel van circa 300 m².

Hoofdkantoor The Body Cover Group, Waalwijk

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw hoofdkantoor 2.500 m2 BVO, logistieke hal 2.000 m2 BVO en orderpick afdeling 2.000 m2 BVO

Het project (gelegen aan de Gragtmansstraat 5 te Waalwijk) bestaat uit de nieuwbouw van het hoofdkantoor van The Body Cover Group (voorheen Elbrina Foundations en Center Court Fashion). Het nieuwbouwpand dient ter vervanging van de drie eerdere locaties van Elbrina en CCF (Geldermalsen, Kaatsheuvel en Venlo). Het pand huisvest het centrale hoofdkantoor, de orderpick afdeling en het centrale magazijn.

Hoofdkantoor De Mandemakers Groep, Waalwijk

Totale kosten- en bouwmanagement voor (realisatiefase t/m nazorgfase) nieuwbouw hoofdkantoor 14.000 m2 BVO, logistieke hal 45.000 m2 BVO, kinderdagverblijf 400 m 2 BVO en restaurant/bar 400 m2 BVO; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en terreininrichting

Het project, gelegen aan de Gragtmansstraat 3 te Waalwijk, bestaat uit nieuwbouw van het hoofdkantoor en logistiek centrum met hal. Daarnaast is het hoofdkantoor voorzien van kantine met bedrijfsrestaurant, een eigen kinderdagverblijf en sportcentrum voor het personeel.

Zorg

Kantoor Mariaoord, Rosmalen

Realisatie van de nieuwe kantoorhuisvesting voor Vivent als gevolg van verkoop bestaande kantoren. In het interieur is deels gebruik gemaakt van hergebruik materialen oude kantoorinterieur. In slechts 7 maanden is de gehele planontwikkelings- en realisatiefase doorlopen. Door vroegtijdig uitgangspunten vast te stellen met de onderhoudsinstallateurs en geselecteerd aannemer, hebben we dit project in een oververhitte markt binnen deze zeer korte tijd kunnen realiseren.

''Het Eerste Gebouw'', Het Dorp, Arnhem

Het Dorp was de eerste grote televisie-inzamelingsactie in de Nederlandse geschiedenis. In een 24-uurs radio- en televisieprogramma, gepresenteerd door Mies Bouwman, werd op 26 en 27 november 1962 ruim 12 miljoen gulden ingezameld. In de dagen daarna liep dat uiteindelijk op tot ongeveer 22 miljoen gulden. Met dat geld is Het Dorp gebouwd, de eerste woongemeenschap in Nederland voor mensen met een beperking. Inmiddels is Siza gestart met de herontwikkeling van Het Dorp. “Het Eerste Gebouw” is de eerste stap in deze complete herbouw.

Ontmoetingscentrum 'Litserborg', Den Dungen

Totale kosten- en bouwmanagement en coördinerende rol planontwikkelingsfase t/m uitvoeringsfase) tijdens de nieuwbouw intramuraal zorgcomplex, KulturHus met sport & beweging, muziek, bibliotheek, beeldende kunsten en 2 multifunctionele ruimten, totaal 7.800 m2

Het project is gelegen in Den Dungen (gemeente Sint-Michielsgestel). In het nieuwe plan van BrabantWonen is uitgegaan van de sloop van tien bestaande woningen en de sloop van het oude verzorgingshuis De Donk. De ontwikkeling betreft een nieuw intramuraal zorgcomplex (28 eenheden), een KulturHus en 40 appartementen. In het KulturHus brengt de gemeente sport & beweging, muziek, bibliotheek, beeldende kunsten en twee multifunctionele ruimten onder.

Hotel Udens Duyn, Uden

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw 4* hotel met ondergrondse verbindingsgang en loopbrug naar de 2e verdieping van het ziekenhuis 6.237 m2 BVO

Het 4-sterren (zorg) Hotel Udens Duyn is gerealiseerd in Uden in de directe nabijheid van het door Bernhoven gerealiseerde nieuwe regioziekenhuis. In dit hotel zitten de drie hoofdgebruikers: BrabantZorg, Bernhoven en Tolbrug (revalidatiecentrum). Bijzonderheden zijn de ondergrondse verbindingsgang en de loopbrug met het ziekenhuis.

Woonzorgcomplex Dijkstaete, Schaijk

Het complex Nieuwe Hoeven is in eigendom van ZorgGoedBrabant. Het complex is gelegen aan de rand van Schaijk, aan de Udensedreef 5. Naast Nieuwe Hoeven, Doktor Langendijklaan 4, is Dijkstaete gevestigd. In Dijkstaete wonen mensen met het syndroom van Korsakov in een kleinschalige woonvorm. Dit voormalige verpleegsterscomplex bestaat uit twee bouwlagen en bevat drie wooneenheden van acht Korsakov-cliënten, kantoor en een wooneenheid dagopvang voor dementerende ouderen. Naast een interne verbouwing is er ook  150 m² nieuwbouw gepleegd met o.a. een centrale entree en een gemeenschappelijke ruimte.

Kantoor

Kantoor Mariaoord, Rosmalen

Realisatie van de nieuwe kantoorhuisvesting voor Vivent als gevolg van verkoop bestaande kantoren. In het interieur is deels gebruik gemaakt van hergebruik materialen oude kantoorinterieur. In slechts 7 maanden is de gehele planontwikkelings- en realisatiefase doorlopen. Door vroegtijdig uitgangspunten vast te stellen met de onderhoudsinstallateurs en geselecteerd aannemer, hebben we dit project in een oververhitte markt binnen deze zeer korte tijd kunnen realiseren.

Hoofdkantoor BrabantWonen/BrabantZorg, Oss

BrabantWonen en BrabantZorg hebben in 2014 besloten gezamenlijk één hoofdkantoor te betrekken voor hun stafdiensten. Na onderzoek van diverse locaties heeft men uiteindelijk overeenkomst bereikt over het pand gelegen aan de Gasstraat 20 te Oss. vb&t was sinds januari 2014 betrokken en heeft diverse studies verricht in opdracht van BrabantWonen met resultante een grondige verbouwing en renovatie van het nieuwe hoofdkantoor tot een uitnodigend gebouw met innovatieve kantooromgeving.

Gemeentehuis Waalre, Waalre

Het eerste nul op de meter multifunctionele deels Rijksmonumentale gemeentehuis van Nederland. Het project is gelegen aan de Kerkstraat 8 te Waarle en bestaat feitelijk uit twee deelprojecten die qua volgordelijkheid en de tijdelijke voorzieningen met elkaar verbonden zijn.

Gemeentehuis Leudal, Heythuysen

T.g.v. de gemeentelijke herindeling van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer, is per 1 januari 2007 de gemeente Leudal ontstaan. In het kader van die ontwikkeling heeft een heroriëntatie plaatsgevonden t.a.v. de huisvesting van de gemeentelijke organisatie naar één nieuwe locatie voor de ambtelijke organisatie te Heythuysen.

Kantoorgebouw World Port Center, Rotterdam

Het World Port Center (WPC) is een 124 meter hoge toren in Rotterdam ontworpen door de Britse architect sir Norman Foster + Partners. De grootste gebruiker is het Havenbedrijf Rotterdam. De begane grond tot de 20e verdieping en de 26e tot en met de 33e verdieping zijn volledig gerenoveerd. De tussenliggende verdiepingen (de 20e tot en met de 25e) zijn door de zittende huurder zelf gerenoveerd. Voor dit deel heeft vb&t de bouwcontrole verzorgd. Omdat de kantoortoren grotendeels in gebruik was, is met de zittende huurders een fasering afgesproken.

Hoofdkantoor De Lage Landen, Eindhoven

Renovatie van het hoofdkantoor van De Lage Landen (DLL) aan de Vestdijk te Eindhoven inclusief introductie van activiteiten gerelateerd werken, een vorm van het nieuwe werken. Hierbij zijn onder andere de volgende ruimten gerealiseerd:

 • Restaurant
 • Spreekkamers, vergaderzalen en boardroom
 • Facilitaire ruimtes (postkamer, scankamer)
 • HALO ruimte
 • Concentratieplekken
 • Nieuwe entree en luifel

Frankort en Koning, Venlo

Het project bestaat uit de nieuwbouw van kantoren en de geconditioneerde hal van Frankort & Koning. De oude locaties van kantoren en geconditioneerde bedrijfshallen, liggen te versnipperd over het veilingterrein van Fresh Park Venlo en bieden onvoldoende ruimte voor een accurate bedrijfsvoering. De nieuwbouw omvat een geconditioneerde (8 - 18 °C) logistieke hal van 30.000 m2 met koelcellen (0 - 12 °C), een kantorenvleugel en laaddocks.

Verzorgingshuis Sint Jan, Uden

Het project is gelegen aan de Kerkstraat 8 te Uden en bestaat feitelijk uit twee deelprojecten die qua volgordelijkheid en de tijdelijke voorzieningen met elkaar verbonden zijn.

 • Deelproject I: in het verzorgings- en verpleeghuis zijn een 20-tal kamers gerenoveerd en aangepast voor patiënten met somatische aandoeningen.
 • Deelproject II: Het realiseren van een entreeluifel, fysiotherapieruimte, kinderdagverblijf, winkel, restaurant en recreatie-/eetzaal.

Kantoorgebouw Univé, Eindhoven

Dit kantoorgebouw, gelegen in het centrum van Eindhoven, heeft in 2008/2009 een ingrijpende revitalisatie ondergaan. Door de renovatie heeft Univé een ruim, toegankelijk en fris kantoor in haar regio Zuid gerealiseerd met alle faciliteiten om klanten te ontvangen in haar servicewinkel. Drie volledige etages met kantoorruimten, nieuwe sanitaire groepen, een gerenoveerde gevel en entree met nieuw buitenterrein.

Van Swaay, Schijndel

Het project (gelegen aan de Vlagheide 2 te Schijndel) bestaat uit de nieuwbouw van een productieloods, tank-, wasplaats, de uitbreiding van het hoofdkantoor en de restauratie van de bestaande verduurzamingshal en het kantoorgebouw.

Fresh Park, Venlo

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor logistieke hal 10.00 m2 BVO; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering, bedrijfsmiddelen en terreininrichting

vb&t Projectmanagement heeft een aantal opeenvolgende jaren samen met Fresh Park Venlo (het voormalige ZON Vastgoed) aandacht besteed aan haar bestaande gebouwenbestand. De projecten varieerden van groot onderhoud aan gebouwen tot verbouwingen en uitbreidingen voor haar gebouwgebruikers (huurders). Projecten van verschillend formaat en verschillende wijze van aanbesteding. Zowel traditioneel als Turn Key.

Kantoorgebouw Wijchenseweg 102, Nijmegen

Het betreft de revitalisatie van de entree, algemene ruimten, kantoorverdiepingen 3 en 4 en de sanitaire groepen tot een modern kantoorgebouw met een eigentijdse en functionele uitstraling.

Hoofdkantoor Van Gansewinkel, Eindhoven

Het project gelegen op het Flight Forum te Eindhoven, bestaat uit de planuitwerking incl. afbouw en inrichting van het hoofdkantoor van Van Gansewinkel. vb&t heeft in samenspraak met de PGA Groep de gehele afbouw en inrichting verzorgd incl. installaties, ICT, toegang van de garage, entree en verkeersruimten middels camerabewaking, toegangscontrole en tourniquets.

Kantoorgebouw Singelveste AlleeWonen, Breda

Het project bestaat uit de bouwcontrole in de laatste fase van de casco ontwikkeling en het totale projectmanagement van de afbouw & inrichting van de casco ontwikkeling met halfverdiepte parkeergarage voor woningcorporatie Singelveste AlleeWonen. Het kantoor is ontwikkeld in samenwerking met BVR Bouw en ligt op een steenworp afstand van het voormalige Aramis kantoor.

Hoofdkantoor Langfruit, Venlo

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw kantoor 700 m2 BVO. Inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering, bedrijfsmiddelen en terreininrichting.

Het project gelegen op Freshpark Venlo bestaat uit de nieuwbouw van het hoofdkantoor en de logistieke hal van Langfruit Fruit & Vegetables. Het gebouw omvat een geconditioneerde (8 - 18 °C) logistieke hal met negen koelcellen (0 - 12 °C) en kantoor.

Kantoorgebouw Kokermolen, Houten

In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, eigenaar van het kantoorcomplex "De Terp" te Houten, zijn vanwege langdurige leegstand in 2010 en 2012 grote delen gerenoveerd en deels veranderd tot businesscentrum met 38 kantoorunits verdeeld over 5 verdiepingen met een volledig geoutilleerde kantine en ingerichte vergaderruimten.

Kantoorgebouw Kennedyplein, Eindhoven

Het betreft de revitalisatie tot een modern kantoorgebouw met een eigentijdse en functionele uitstraling. Het gebouw maakt onderdeel uit van het “Kennedy Business Center” dat is ontworpen door Rietveld Architects New York in 2002. De verdiepingen 5 t/m 9 zijn gerevitaliseerd incl. de gebouwgebonden installaties, het atrium en de entree. Hiermee is aangesloten op de reeds in 2008 gerevitaliseerde verdiepingen 1 t/m 4 incl. waterkoelmachine voor het hele gebouw naar een EPA-U label B.

Nieuwezijds Voorburgwal 225, Amsterdam

Het project bestaat uit de complete transformatie, renovatie van de voormalige Kasbank en het Telegraafgebouw tot retail (begane grond/entresol) en hoogwaardige kantoren (verdiepingen). Daarbij wordt een verbinding gemaakt tussen de Nieuwezijds Voorburgwal  en de Kalverstraat (winkelpand). Het betreft gedeeltelijk een rijksmonument op een binnenstedelijke locatie. Op niveau -1 en -2 worden een parkeergarage en fietsenkelder gerealiseerd.

Hoofdkantoor Galvano, Eindhoven

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw kantoor 300 m2 BVO en logistieke hal 10.000 m2 BVO

Het project (gelegen aan de Hurksestraat te Eindhoven) bestaat uit de nieuwbouw van een kantoor en een logistieke hal voor Galvano, een landelijk opererende leverancier van badkamers. De nieuwbouw omvat een logistieke hal van 10.000 m² met een logistiek vloer op 8 m hoogte en een kantorenvleugel van circa 300 m².

Hoofdkantoor The Body Cover Group, Waalwijk

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw hoofdkantoor 2.500 m2 BVO, logistieke hal 2.000 m2 BVO en orderpick afdeling 2.000 m2 BVO

Het project (gelegen aan de Gragtmansstraat 5 te Waalwijk) bestaat uit de nieuwbouw van het hoofdkantoor van The Body Cover Group (voorheen Elbrina Foundations en Center Court Fashion). Het nieuwbouwpand dient ter vervanging van de drie eerdere locaties van Elbrina en CCF (Geldermalsen, Kaatsheuvel en Venlo). Het pand huisvest het centrale hoofdkantoor, de orderpick afdeling en het centrale magazijn.

Kantoor Aramis AlleeWonen, Roosendaal

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw kantoor met flexwerkplekken 2.500 m BVO en   ondergrondse gemeenschappelijke parkeergarage; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en terreininrichting

Het project (gelegen aan de Laan van Brabant 50 te Roosendaal) bestaat uit de ontwikkeling en nieuwbouw van het kantoor en ondergrondse parkeergarage voor woningcorporatie Aramis AlleeWonen. Het kantoor is ontwikkeld i.s.m. BVR Bouw Roosendaal en ligt op een steenworp afstand van het voormalige Aramis kantoor. BVR was naast de aannemer tevens de eigenaar van het terrein en ontwikkelaar van het naast gelegen (nog niet gerealiseerde) kantoorgebouw. Beide kantoorgebouwen delen de gemeenschappelijke parkeerkelder.

Kantoor High Tech Campus, Eindhoven

Het project betreft de realisatie van een kantoorvilla op het terrein van de High Tech Campus te Eindhoven. Dit gebouw is gerealiseerd voor de huurder TMC. Dit project kenmerkt zich door een extreem korte doorlooptijd van 12 maanden (vanaf initiatief t/m oplevering).

Hoofdkantoor De Mandemakers Groep, Waalwijk

Totale kosten- en bouwmanagement voor (realisatiefase t/m nazorgfase) nieuwbouw hoofdkantoor 14.000 m2 BVO, logistieke hal 45.000 m2 BVO, kinderdagverblijf 400 m 2 BVO en restaurant/bar 400 m2 BVO; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en terreininrichting

Het project, gelegen aan de Gragtmansstraat 3 te Waalwijk, bestaat uit nieuwbouw van het hoofdkantoor en logistiek centrum met hal. Daarnaast is het hoofdkantoor voorzien van kantine met bedrijfsrestaurant, een eigen kinderdagverblijf en sportcentrum voor het personeel.

Leisure

Pathé Dolby Cinema, Scheveningen

Het project bestaat uit de transformatie van zaal 4 in Pathé Scheveningen tot een Dolby Cinema zaal. De transformatie is uitgevoerd in de periode april 2018 t/m 9 juli 2018 in samenwerking met Dolby Cinema. In deze periode is de bioscoop in gebruik gebleven.

Pathé, Arnhem

Het project bestaat uit de afbouw van de nieuwe Pathé Bioscoop gelegen aan de Oude Stationsstraat te Arnhem. De bioscoop heeft 9 filmzalen waarvan 2 Dolby Atmos zalen en één IMAX zaal. Het project is uitgevoerd in opdracht van Pathé Theatres B.V. en is gerealiseerd boven een commerciële plint. Het betreft een complexe organisatie met zowel interne als externe gebruiksgroepen en belanghebbenden.

Pathé Schouwburgplein, Rotterdam

Het project bestaat uit de renovatie van 6 reguliere zalen, waarvan één in curved tribune uitvoering en de transformatie van 1 zaal tot een IMAX immersive zaal. De werkzaamheden zijn uitgevoerd in de periode augustus 2017 t/m april 2018. In deze periode is de bioscoop in gebruik gebleven.

Pathé De Munt, Amsterdam

Het project bestaat uit de renovatie van 11 reguliere zalen en de transformatie van 2 zalen in Pathé De Munt tot een Dolby Cinema en 4DX zaal. De transformatie is uitgevoerd in samenwerking met Dolby Cinema en 4DX Zuid Korea. Tijdens de werkzaamheden is de bioscoop in gebruik gebleven.

Pathé, Maastricht

Het project bestaat uit de afbouw van de casco nieuwbouw Pathé bioscoop gelegen aan het Sphinxcour 1 te Maastricht. De bioscoop heeft 8 filmzalen waarvan 2 Dolby Atmos zalen, VIP-ruimte en eetgelegenheid met bijbehorende ruimtes. Het project is uitgevoerd in opdracht van Pathé Theatres B.V.

TrainMore, Den Haag

In opdracht van TrainMore is in 2012 de realisatie gestart van de nieuwe TrainMore vestiging te Den Haag. Het monumentale pand aan de Dagelijkse Groenmarkt 19 is volledig verbouwd tot een sportschool met kleedkamers, een lobby, een bar en ruimten voor diëtiste en fysiotherapie met behoud van het karakter van het gebouw.

Pathé De Kuip Dolby Cinema, Rotterdam

Het project bestaat uit de transformatie van zaal 9 in Pathé De Kuip tot een Dolby Cinema zaal. De transformatie is uitgevoerd in de periode september 2017 t/m november 2017 in samenwerking met Dolby Cinema. In deze periode is de bioscoop in gebruik gebleven.

Pathé De Kuip 4DX, Rotterdam

Het project bestaat uit de transformatie van zaal 2 van Pathé De Kuip tot een 4DX zaal. De transformatie is uitgevoerd in de periode oktober 2017 t/m december 2017 in samenwerking met de technici van 4DX Zuid Korea. In deze periode is de bioscoop in gebruik gebleven met uitzondering van deze zaal.

Pathé Arena IMAX, Amsterdam

Het project betreft de transformatie van zaal 14 van Pathé Arena tot een IMAX immersive zaal. De transformatie is uitgevoerd in de periode februari 2018 t/m april 2018. In deze periode is de bioscoop geheel in gebruik gebleven met uitzondering van de te renoveren zaal.

Pathé, Zwolle

Het project bestaat uit de afbouw van de casco nieuwbouw Pathé bioscoop gelegen nabij het centrum van Zwolle. De bioscoop bestaat uit 9 filmzalen en bijbehorende ruimtes verdeeld over 4 bouwlagen. Op de begane grond zijn tevens enkele commerciële ruimtes gerealiseerd. Het project is uitgevoerd in opdracht van Pathé Theatres B.V. in nauw overleg met de diverse gebruikers van de commerciële ruimtes.

Pathé, Groningen

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor revitalisatie foyer en entreegebied Pathé bioscoop 600 m2; inkoop en coördinatie meubilair en meubeltimmerwerk

Het project bestaat uit het revitaliseren van het foyer- en entreegebied van de bestaande Pathé bioscoop te Groningen. Het uitgangspunt hierbij is het verschuiven van de bestaande counterservice naar selfservice, wat een grote weerslag heeft op het gebruik en functioneren van de diverse ruimten binnen de bioscoop. Tijdens de uitvoering van het project is de bioscoop te allen tijde conform haar reguliere openingstijden in gebruik gebleven en is er gewerkt conform een hierop aangepaste planning.

Pathé, Delft

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor revitalisatie foyer, entreegebied en verdiepingen Pathé bioscoop 1.100 m2; inkoop en coördinatie meubilair en meubeltimmerwerk

De eerste fase (2013) bestaat uit het revitaliseren van het foyer- en entreegebied alsmede de verdiepingen van de bestaande Pathé Bioscoop te Delft. Op de eerste verdieping is in de tweede fase (2015) de foyer uitgebreid met een groot multifunctioneel balkon. Tijdens de uitvoering van beide projecten zal de bioscoop te allen tijde conform haar reguliere openingstijden in gebruik blijven en wordt er gewerkt conform een hierop aangepaste planning.

Pathé, Amersfoort

Totale kosten- en bouwmanagement (afbouwfase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw Pathé bioscoop 1.500 m2; inkoop en coördinatie meubilair en meubeltimmerwerk

Het project bestaat uit de afbouw van het casco van de nieuwe Pathé Bioscoop te Amersfoort. De nieuwe bioscoop is gerealiseerd binnen het Masterplan Eemplein en in een multi-tenant gebouw waar tevens winkels en woningen onder en tegen de bioscoop aan zijn gerealiseerd. Het project is uitgevoerd in opdracht van Pathé Theatres B.V. in nauw overleg met de aannemer van het masterplan, de gemeente Amersfoort en de diverse gebruikers van zowel de winkels als de woningen.

TrainMore, Groningen

In opdracht van TrainMore is in 2014 gestart met de realisatie van de nieuwe TrainMore vestiging te Groningen. Het monumentale Hoofdpostkantoor (PTT 1909) gelegen aan de Munnekeholm 1 is volledig verbouwd tot een sportschool met een lobby, een bar en ruimten voor diëtiste en fysiotherapie met behoud van het monumentale karakter van het gebouw.

TrainMore, Amsterdam

In opdracht van TrainMore is in 2014 gestart met de realisatie van de nieuwe TrainMore vestiging te Amsterdam. Het monumentale bankgebouw (Nederlands Indische Handelsbank 1912) gelegen aan de Singel 250 is volledig verbouwd tot een sportschool met een lobby, een bar en ruimten voor diëtiste en fysiotherapie met behoud van het monumentale karakter van het gebouw.

Stadion PSV, Eindhoven

vb&t heeft in opdracht van PSV de businesslounge uitgebreid en gerenoveerd. Het project bestond uit een aantal onderdelen:

 • Het uitbreiden van de tribune met een rij stoelen
 • Het verplaatsen van de glaswand bij de loges tot achter de tribunestoelen
 • Het dichtleggen van de vide en het verplaatsen van de keuken
 • Het compleet strippen van de 3e verdieping en opnieuw inrichten
 • Diverse werkzaamheden op de 2e verdieping (o.a. verplaatsen regiekamer).

Steenweg Kwartier, Helmond

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctioneel kunst- en educatiecentrum 3.400 m2 BVO en renovatie Scala bioscoop 400 m2 BVO; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering, bedrijfsmiddelen en terreininrichting

Het project is onderdeel van de herontwikkeling van het bestaande Steenweg Kwartier. Het project bestaat uit de renovatie van de Scala-bioscoop en de nieuwbouw van een multifunctioneel kunst- en educatiecentrum. Gegeven op de locatie waren twee beeldbepalende panden: de voormalige Scala bioscoop (monument) en het Bavaria café op de hoeklocatie. Na sloop van enkele winkels zijn een nieuwe grote zaal en het Kunstkwartier Helmond gebouwd. De 4 gebouwen zijn gescheiden door atria, maar blijven functioneel met elkaar verbonden.

Holland Casino, Breda

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) restauratie, verbouwing en uitbreiding Kloosterkazerne tot casino met een gemeenschappelijke entreehal met het Chassé theater met een filmhuis, horecavoorziening (o.a. grand café) en dependance gemeentemuseum

Het project bestaat uit de restauratie/verbouwing en uitbreiding van de Kloosterkazerne te Breda tot een casino met een gemeenschappelijke entreehal met het Chassé Theater, de uitbreiding van het Chassé Theater met een Filmhuis/horecavoorzieningen (o.a. grand café) en een dependance van het gemeentemuseum. Het project is in opdracht van Holland Casino in nauw overleg met de diverse gebruikers, de gemeente Breda en de Rijksdienst voor Monumentenzorg ontwikkeld en gerealiseerd. In het kader van duurzaamheid is gebruik gemaakt van een WKO- installatie.

MFC

Gemeentehuis Waalre, Waalre

Het eerste nul op de meter multifunctionele deels Rijksmonumentale gemeentehuis van Nederland. Het project is gelegen aan de Kerkstraat 8 te Waarle en bestaat feitelijk uit twee deelprojecten die qua volgordelijkheid en de tijdelijke voorzieningen met elkaar verbonden zijn.

MFC en Wonen Schadewijk, Oss

Opstellen PVE’s, kostenramingen, plan van aanpak en begeleiding planteam    voor nieuwbouw wijkcentrum  900 m2 BVO met sociale woningbouw, separaat wooncomplex met 29 appartementen 3.400 m2 BVO, renovatie en verbouwing Maria Gorettischool 480 m2 BVO

De ontwikkeling is gelegen in de wijk Schadewijk te Oss. Het project is opgesplitst in drie onderdelen. Te weten een wijkcentrum met sociale woningbouw (voornamelijk appartementen sociale huur), een separaat wooncomplex met 28 appartementen en het hergebruik (renovatie en verbouwing) van de voormalige Maria Gorettischool, een gemeentelijk monument. Het ambitieniveau van de Gemeente Oss is een GPR score van 8,0.

MFC Parrotia, Roosendaal

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor renovatie openbare bibliotheek, realisatie theater en huisvesting voor kleine non-profit organisaties; inkoop en coördinatie meubeltimmerwerk

Het project (gelegen aan de Markt 54A te Roosendaal) bestaat uit de renovatie van de openbare bibliotheek te Roosendaal. Het pand (na de renovatie Parrotia genoemd) bestaat uit een monumentaal pand aan de Markt-zijde en een bouw uit de jaren ’80 aan het Emile van Loonpark. In het pand zijn na de renovatie niet alleen de bibliotheek gehuisvest maar ook meerder kleine non-profit organisaties. Bij de renovaties is er zelfs een theater gerealiseerd waardoor een echt multifunctioneel gebouw ontstaan is.

MFC ‘De Veste’, Helmond

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctioneel centrum met ondergrondse parkeerkelder met 225 parkeerplaatsen, kinderdagverblijf 650 m2 BVO, basisschool 1.600 m2 BVO, sociaal cultureel centrum 1.200 m2 BVO, sportzaal 1.170 m2 BVO, 12 grondgebonden woningen met semi-openbare ruimte en tuinen, 26 appartementen met speelterrein; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en bedrijfsmiddelen

Het project (gelegen in de wijk Brandevoort te Helmond) bestaat uit de nieuwbouw van een multifunctioneel centrum (MFC) met een ondergrondse parkeerkelder (225 parkeerplaatsen), een kinderdagverblijf, basisschool, sociaal-cultureel centrum, sportzaal, grondgebonden woningen en appartementen, een speelterrein, semi-openbare ruimte en tuinen van de grondgebonden woningen.

MFC ‘De Agaat’, St. Agatha

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctionele accommodatie 1.175 m2 met sporthal en bijbehorende ruimtes, horeca, kantine en diverse ruimtes voor multifunctioneel gebruik

De ontwikkeling en realisatie van een nieuwe multifunctionele accommodatie van de gemeente Cuijk, genaamd MFC De Agaat. In deze accommodatie zijn een aantal verschillende functies gehuisvest, waaronder een sporthal, horeca/kantine en diverse ruimtes voor gebruik van sportverenigingen, kinderdagverblijf, jeugdopvang, fanfare, etc. De nieuwbouw is volgens de Design Construct & Maintenance methode aanbesteed en gerealiseerd en de score voor GPR-gebouw is bepaald op min. 7,8. Naast de nieuwbouw is ook het buitenterrein, incl. aanleg sportvelden aangepakt.

Ontmoetingsplein Bitswijk, Uden

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase)voor multifunctionele accommodatie met 2 basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, sporthal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen 5.800 m2 BVO, huurappartementen 4.000 m2 BVO en parkeergarage

De gemeente Uden is (met haar partners AREA Wonen en BrabantZorg alsmede een katholieke- en islamitische basisschool) overgegaan tot de realisatie van het Ontmoetingsplein Bitswijk te Uden. In deze ontwikkeling zijn een aantal verschillende gebruikers gehuisvest zoals een Multifunctionele Accommodatie (MFA MuzeRijk) met o.a. 2 basisscholen, kinderopvang, sporthal, peuterspeelzaal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen en huurappartementen incl. parkeergarage.

MFC ‘De Mortel’, Gemert-Bakel

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctionele accommodatie met basisschool 1.040 m2 BVO, KDO/BSO 190 m2 BVO, gezondheidscentrum 200 m2 BVO, dorpshuis 825 m2 BVO, gymzaal 650 m2 BVO

Het project, gelegen in het centrum van De Mortel, bestaat uit de nieuwbouw van een multifunctionele accommodatie. De nieuwbouw is volgens de Design Construct & Maintenance methode aanbesteed en gerealiseerd. Het project is o.a. op basis van een zo goed mogelijk (tot in detail) opgesteld technisch, ruimtelijk en functioneel Programma van Eisen aanbesteed. Daarbij is de score voor dit GPR-gebouw bepaald op minimaal de score van 8,0.

Maatschappelijk

Gemeentehuis Leudal, Heythuysen

T.g.v. de gemeentelijke herindeling van de voormalige gemeenten Haelen, Heythuysen, Hunsel en Roggel en Neer, is per 1 januari 2007 de gemeente Leudal ontstaan. In het kader van die ontwikkeling heeft een heroriëntatie plaatsgevonden t.a.v. de huisvesting van de gemeentelijke organisatie naar één nieuwe locatie voor de ambtelijke organisatie te Heythuysen.

Onderwijs

Bouwens van der Boijecollege, Panningen

Op initiatief van Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs is de Science vleugel van het Bouwens van der Boijecollege te Panningen geheel gerenoveerd en aangepast aan de huidige Science onderwijsbehoefte. Naast de renovatie van de vleugel zijn alle practicalokalen geheel geoutilleerd met nieuw practicum onderwijsmeubilair met voorzieningen en zijn de theorielokalen voorzien van moderne onderwijs middelen zoals smartboards, presentatietechnieken e.d. Ook zijn zonnepanelen en weermeetstations geïnstalleerd voor onderwijsdoeleinden.

Wilhelminaschool, Helmond

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor onderwijskundige vernieuwingen 195 m2 en nieuwe leslokalen 450 m2; inkoop en coördinatie meubilair en dagelijkse schoonmaak

In verband met de veranderingen in het onderwijs is de Wilhelminaschool aan de Bachlaan in Helmond uitgebreid met ruimten t.b.v. de onderwijskundige vernieuwingen. Dit houdt in dat er ruimten gecreëerd worden waarin leerlingen (alleen of in groepsverband) kunnen werken buiten het traditionele leslokaal. Daarnaast was er behoefte aan de nieuwbouw van een viertal lokalen ter vervanging van de bestaande tijdelijke units. Tevens zijn in het bestaande gebouw de algemene ruimten en bestaande lokalen opnieuw geschilderd en voorzien van een nieuwe vloerafwerking.

Basisschool ’t Twiespan, Emmen

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor verbouwing, renovatie basisschool 700 m2 en nieuwe leslokalen 250 m2

Viviani te Emmen is initiator van de uitbreiding, verbouwing en renovatie van Christelijke basisschool ‘t Twiespan te Emmen. De uitbreiding bestaat uit 2 nieuwe lokalen en een vleugel voor personeel en directie. Vooral ingrijpend is de gehele renovatie en indelingswijziging. Zo wordt het gehele gebouw voorzien van spouwmuur- en dakisolatie, nieuwe kozijnen en beglazing, nieuwe daken, vernieuwd elektrotechnisch systeem, gestuurde ventilatie in alle lokalen. Ook is door de gehele school asbest gesaneerd. Uiteindelijk wordt het gebouw naar nieuwstaat gebracht.

MFC ‘De Veste’, Helmond

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctioneel centrum met ondergrondse parkeerkelder met 225 parkeerplaatsen, kinderdagverblijf 650 m2 BVO, basisschool 1.600 m2 BVO, sociaal cultureel centrum 1.200 m2 BVO, sportzaal 1.170 m2 BVO, 12 grondgebonden woningen met semi-openbare ruimte en tuinen, 26 appartementen met speelterrein; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en bedrijfsmiddelen

Het project (gelegen in de wijk Brandevoort te Helmond) bestaat uit de nieuwbouw van een multifunctioneel centrum (MFC) met een ondergrondse parkeerkelder (225 parkeerplaatsen), een kinderdagverblijf, basisschool, sociaal-cultureel centrum, sportzaal, grondgebonden woningen en appartementen, een speelterrein, semi-openbare ruimte en tuinen van de grondgebonden woningen.

Ontmoetingsplein Bitswijk, Uden

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase)voor multifunctionele accommodatie met 2 basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, sporthal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen 5.800 m2 BVO, huurappartementen 4.000 m2 BVO en parkeergarage

De gemeente Uden is (met haar partners AREA Wonen en BrabantZorg alsmede een katholieke- en islamitische basisschool) overgegaan tot de realisatie van het Ontmoetingsplein Bitswijk te Uden. In deze ontwikkeling zijn een aantal verschillende gebruikers gehuisvest zoals een Multifunctionele Accommodatie (MFA MuzeRijk) met o.a. 2 basisscholen, kinderopvang, sporthal, peuterspeelzaal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen en huurappartementen incl. parkeergarage.

Retail

Winkelcentrum De Barones, Breda

Winkelcentrum de Barones in Breda is oorspronkelijk in 1997 ontworpen als een winkelcentrum met twee loopcircuits: één op de begane grond en één op de eerste verdieping. De winkels op de verdieping waren bereikbaar via een trap, lift of roltrappen vanaf de begane grond. De roltrappen in de passages zorgden ervoor dat de winkels op de begane grond minder goed zichtbaar en de wandelpaden smal waren. Er is voor gekozen om de circa 28.000 m2 van de Barones niet uit te breiden, maar anders in te richten. Door de verbouwing is het gehele karakter van het winkelcentrum aangepakt en zijn er grotere winkelruimtes gecreëerd welke hun entree op de begane grond hebben en intern in de winkel worden ontsloten. Daarnaast zijn de verschillende entrees en het algemene gebied compleet gemoderniseerd.

Woonboulevard Morres Wonen, Hulst

"Inmiddels hebben wij al diverse projecten door VB&T Projectmanagement B.V. naar onze volle tevredenheid uit laten voeren. De betrouwbare en persoonlijke samenwerking is hierbij voor ons van grote waarde. " dhr. Mandemakers, Directeur DMG

Het project bestaat uit de complete restyling van de woonboulevard Morres/Depot 7 te Hulst. Dit inclusief de uitbreiding van diverse entrees en drie nieuwe winkels alsmede de complete herinrichting van het terrein en bijbehorende parkeerplaatsen. vb&t Projectmanagement heeft voorafgaand aan het project tezamen met DMG diverse haalbaarheidsstudies verricht alvorens te komen tot een goede projectdefinitie.

Woonboulevard Makea, Purmerend

Het betreft het gefaseerd herinrichten van de “Makea-woonboulevard” te Purmerend. vb&t heeft voor DMG de volgende werkzaamheden verzorgd: de (gefaseerde) sloopwerkzaamheden, de te realiseren winkelscheidende wanden en sprinklerinstallatie in het gehele pand, het herstraten van het parkeerterrein, de renovatie van de gevels middels een voorzetgevel incl. de tijdelijke voorzieningen.

Nieuwezijds Voorburgwal 225, Amsterdam

Het project bestaat uit de complete transformatie, renovatie van de voormalige Kasbank en het Telegraafgebouw tot retail (begane grond/entresol) en hoogwaardige kantoren (verdiepingen). Daarbij wordt een verbinding gemaakt tussen de Nieuwezijds Voorburgwal  en de Kalverstraat (winkelpand). Het betreft gedeeltelijk een rijksmonument op een binnenstedelijke locatie. Op niveau -1 en -2 worden een parkeergarage en fietsenkelder gerealiseerd.

Kalverpassage, Amsterdam

Het project bestaat uit de complete renovatie van het winkelcentrum Kalverpassage, gelegen in het hart van Amsterdam: Kalverstaat/Singel/Heilige Weg. Het betreft de complete vernieuwing van de passage, verbouwen/herplaatsen diverse winkels, renovatie diverse winkels terwijl het winkelcentrum open bleef. Het project is in opdracht van Kroonenberg Groep uitgevoerd in nauw overleg met de zittende huurders/winkeliers en bewoners van de woningen boven het winkelcentrum.

Woonboulevard Piet Klerkx, Waalwijk

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor restyling/renovatie gevels, uitbreiding hoofdentree, renovatie atriumkap en herinrichten en uitbreiden parkeerterrein 37.664 m2

DMG wil de Woonboulevard Piet Klerkx restylen/renoveren. Daarbij gaat het in grote lijnen om de restyling/renovatie van de gevels, het aanpassen en uitbreiden van de hoofdentree(s), de renovatie van de atriumkap en het herinrichten en uitbreiden van het parkeerterrein.

Sport

TrainMore, Den Haag

In opdracht van TrainMore is in 2012 de realisatie gestart van de nieuwe TrainMore vestiging te Den Haag. Het monumentale pand aan de Dagelijkse Groenmarkt 19 is volledig verbouwd tot een sportschool met kleedkamers, een lobby, een bar en ruimten voor diëtiste en fysiotherapie met behoud van het karakter van het gebouw.

TrainMore, Groningen

In opdracht van TrainMore is in 2014 gestart met de realisatie van de nieuwe TrainMore vestiging te Groningen. Het monumentale Hoofdpostkantoor (PTT 1909) gelegen aan de Munnekeholm 1 is volledig verbouwd tot een sportschool met een lobby, een bar en ruimten voor diëtiste en fysiotherapie met behoud van het monumentale karakter van het gebouw.

TrainMore, Amsterdam

In opdracht van TrainMore is in 2014 gestart met de realisatie van de nieuwe TrainMore vestiging te Amsterdam. Het monumentale bankgebouw (Nederlands Indische Handelsbank 1912) gelegen aan de Singel 250 is volledig verbouwd tot een sportschool met een lobby, een bar en ruimten voor diëtiste en fysiotherapie met behoud van het monumentale karakter van het gebouw.

Stadion PSV, Eindhoven

vb&t heeft in opdracht van PSV de businesslounge uitgebreid en gerenoveerd. Het project bestond uit een aantal onderdelen:

 • Het uitbreiden van de tribune met een rij stoelen
 • Het verplaatsen van de glaswand bij de loges tot achter de tribunestoelen
 • Het dichtleggen van de vide en het verplaatsen van de keuken
 • Het compleet strippen van de 3e verdieping en opnieuw inrichten
 • Diverse werkzaamheden op de 2e verdieping (o.a. verplaatsen regiekamer).

Sporthal De Vijfkamp, Eindhoven

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctionele sporthal 2.350 m2 BVO en turncomplex 1.350 m2 BVO

Het project (gelegen aan de Vijfkamplaan 5 te Eindhoven) bestaat uit de nieuwbouw van een sport- en turncomplex. vb&t Projectmanagement heeft dit project van de planontwikkeling tot en met de uitvoering en nazorg begeleid. Het sportcomplex bestaat uit een multifunctionele sporthal en een turnhal. Daarnaast zijn horeca- en kleedvoorzieningen in het complex geïntegreerd.

TrainMore, Utrecht

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) verbouwing monumentale Piëtas gebouw aan het Janskerkhof tot sportschool met kleedkamer, lobby, bar en coffee corner 1.600 m2 BVO

In opdracht van TrainMore is in 2012 gestart met de uitbreiding van het aantal vestigingen. Voor de formule TrainMore is een interieurpakket ontworpen die in alle clubs terug zal komen. In Utrecht is het monumentale Piëtas-gebouw aan het Janskerkhof volledig verbouwd tot een sportschool met kleedkamer, een lobby, een bar en een Coffee corner.

IJssportcentrum Stappegoor, Tilburg

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctionele sporthal 12.340 m2 BVO en overdekte schaatshal 400 m2 met horeca 500 m2 BVO en parkeergarage

Het project (gelegen aan de Stappegoorweg 3 te Tilburg) bestaat uit de nieuwbouw van een sport- en schaatscomplex. vb&t heeft dit project van de planontwikkeling tot en met de uitvoering en nazorg begeleid. Het sportcomplex bestaat uit een multifunctionele sporthal en een overdekte schaatsbaan. Daarnaast is er een parkeergarage gerealiseerd voor 400 parkeerplaatsen. Tevens zijn horeca- en kleedvoorzieningen in het complex geïntegreerd. De schaatsbaan heeft een toeschouwerscapaciteit van 2.575 personen.

MFC ‘De Veste’, Helmond

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctioneel centrum met ondergrondse parkeerkelder met 225 parkeerplaatsen, kinderdagverblijf 650 m2 BVO, basisschool 1.600 m2 BVO, sociaal cultureel centrum 1.200 m2 BVO, sportzaal 1.170 m2 BVO, 12 grondgebonden woningen met semi-openbare ruimte en tuinen, 26 appartementen met speelterrein; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en bedrijfsmiddelen

Het project (gelegen in de wijk Brandevoort te Helmond) bestaat uit de nieuwbouw van een multifunctioneel centrum (MFC) met een ondergrondse parkeerkelder (225 parkeerplaatsen), een kinderdagverblijf, basisschool, sociaal-cultureel centrum, sportzaal, grondgebonden woningen en appartementen, een speelterrein, semi-openbare ruimte en tuinen van de grondgebonden woningen.

MFC ‘De Agaat’, St. Agatha

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctionele accommodatie 1.175 m2 met sporthal en bijbehorende ruimtes, horeca, kantine en diverse ruimtes voor multifunctioneel gebruik

De ontwikkeling en realisatie van een nieuwe multifunctionele accommodatie van de gemeente Cuijk, genaamd MFC De Agaat. In deze accommodatie zijn een aantal verschillende functies gehuisvest, waaronder een sporthal, horeca/kantine en diverse ruimtes voor gebruik van sportverenigingen, kinderdagverblijf, jeugdopvang, fanfare, etc. De nieuwbouw is volgens de Design Construct & Maintenance methode aanbesteed en gerealiseerd en de score voor GPR-gebouw is bepaald op min. 7,8. Naast de nieuwbouw is ook het buitenterrein, incl. aanleg sportvelden aangepakt.

Ontmoetingsplein Bitswijk, Uden

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase)voor multifunctionele accommodatie met 2 basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, sporthal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen 5.800 m2 BVO, huurappartementen 4.000 m2 BVO en parkeergarage

De gemeente Uden is (met haar partners AREA Wonen en BrabantZorg alsmede een katholieke- en islamitische basisschool) overgegaan tot de realisatie van het Ontmoetingsplein Bitswijk te Uden. In deze ontwikkeling zijn een aantal verschillende gebruikers gehuisvest zoals een Multifunctionele Accommodatie (MFA MuzeRijk) met o.a. 2 basisscholen, kinderopvang, sporthal, peuterspeelzaal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen en huurappartementen incl. parkeergarage.

Wonen

Woningen Weverspoort, Helmond

Het project bestaat uit het realiseren van 13 eengezinswoningen welke onderdeel zijn van het totaalproject Weverspoort te Helmond. Het totale project omvat de realisatie van ruim 250 huur- en koopwoningen en 165 huurappartementen.

Appartementencomplex Orthen Links, 's-Hertogenbosch

Initiatief van ZorgGoedBrabant is de realisatie van het appartementencomplex in de wijkvernieuwing van Orthen Links te 's-Hertogenbosch. Dit complex maakt deel uit van de eerste fase van het totale project Orthen en is door BrabantWonen uitgewerkt tot en met de aanbesteding. BrabantWonen heeft vb&t Projectmanagement opdracht gegeven voor de directievoering vanaf bouwvoorbereiding tot en met nazorg.

MFC en Wonen Schadewijk, Oss

Opstellen PVE’s, kostenramingen, plan van aanpak en begeleiding planteam    voor nieuwbouw wijkcentrum  900 m2 BVO met sociale woningbouw, separaat wooncomplex met 29 appartementen 3.400 m2 BVO, renovatie en verbouwing Maria Gorettischool 480 m2 BVO

De ontwikkeling is gelegen in de wijk Schadewijk te Oss. Het project is opgesplitst in drie onderdelen. Te weten een wijkcentrum met sociale woningbouw (voornamelijk appartementen sociale huur), een separaat wooncomplex met 28 appartementen en het hergebruik (renovatie en verbouwing) van de voormalige Maria Gorettischool, een gemeentelijk monument. Het ambitieniveau van de Gemeente Oss is een GPR score van 8,0.

MFC ‘De Veste’, Helmond

Totale kosten- en bouwmanagement (initiatieffase t/m nazorgfase) voor nieuwbouw multifunctioneel centrum met ondergrondse parkeerkelder met 225 parkeerplaatsen, kinderdagverblijf 650 m2 BVO, basisschool 1.600 m2 BVO, sociaal cultureel centrum 1.200 m2 BVO, sportzaal 1.170 m2 BVO, 12 grondgebonden woningen met semi-openbare ruimte en tuinen, 26 appartementen met speelterrein; inkoop en coördinatie meubilair, meubeltimmerwerk, stoffering en bedrijfsmiddelen

Het project (gelegen in de wijk Brandevoort te Helmond) bestaat uit de nieuwbouw van een multifunctioneel centrum (MFC) met een ondergrondse parkeerkelder (225 parkeerplaatsen), een kinderdagverblijf, basisschool, sociaal-cultureel centrum, sportzaal, grondgebonden woningen en appartementen, een speelterrein, semi-openbare ruimte en tuinen van de grondgebonden woningen.

Ontmoetingscentrum 'Litserborg', Den Dungen

Totale kosten- en bouwmanagement en coördinerende rol planontwikkelingsfase t/m uitvoeringsfase) tijdens de nieuwbouw intramuraal zorgcomplex, KulturHus met sport & beweging, muziek, bibliotheek, beeldende kunsten en 2 multifunctionele ruimten, totaal 7.800 m2

Het project is gelegen in Den Dungen (gemeente Sint-Michielsgestel). In het nieuwe plan van BrabantWonen is uitgegaan van de sloop van tien bestaande woningen en de sloop van het oude verzorgingshuis De Donk. De ontwikkeling betreft een nieuw intramuraal zorgcomplex (28 eenheden), een KulturHus en 40 appartementen. In het KulturHus brengt de gemeente sport & beweging, muziek, bibliotheek, beeldende kunsten en twee multifunctionele ruimten onder.

Nieuwezijds Voorburgwal 225, Amsterdam

Het project bestaat uit de complete transformatie, renovatie van de voormalige Kasbank en het Telegraafgebouw tot retail (begane grond/entresol) en hoogwaardige kantoren (verdiepingen). Daarbij wordt een verbinding gemaakt tussen de Nieuwezijds Voorburgwal  en de Kalverstraat (winkelpand). Het betreft gedeeltelijk een rijksmonument op een binnenstedelijke locatie. Op niveau -1 en -2 worden een parkeergarage en fietsenkelder gerealiseerd.

Ontmoetingsplein Bitswijk, Uden

Totale kosten- en bouwmanagement (definitiefase t/m nazorgfase)voor multifunctionele accommodatie met 2 basisscholen, kinderopvang, peuterspeelzaal, sporthal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen 5.800 m2 BVO, huurappartementen 4.000 m2 BVO en parkeergarage

De gemeente Uden is (met haar partners AREA Wonen en BrabantZorg alsmede een katholieke- en islamitische basisschool) overgegaan tot de realisatie van het Ontmoetingsplein Bitswijk te Uden. In deze ontwikkeling zijn een aantal verschillende gebruikers gehuisvest zoals een Multifunctionele Accommodatie (MFA MuzeRijk) met o.a. 2 basisscholen, kinderopvang, sporthal, peuterspeelzaal, multifunctionele ontmoetingsruimte, groepswonen en huurappartementen incl. parkeergarage.

Waarmee kunnen we u helpen?

Vul het contactformulier in op onze contactpagina en onze mensen zullen
zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.